Begrafenis Emmen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Begrafenis in Emmen door UGNA Uitvaartverzorging

Een persoonlijke begrafenis in Emmen

De drukke, emotionele periode na het overlijden van een dierbare brengt heel veel zaken met zich mee die u moet regelen, ook wanneer uw hoofd hier helemaal niet naar staat. UGNA Uitvaartverzorging helpt u bij het nemen van belangrijke beslissingen, en neemt u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Ook ondersteunen wij u in deze zware tijd. De dagen van het overlijden tot aan de begrafenis vormen de laatste herinneringen die u van uw dierbare heeft. Wij helpen u met het regelen van een mooi afscheid.

Het regelen van een begrafenis

In de overweldigende periode tussen het overlijden en de begrafenis van uw dierbare biedt UGNA Uitvaartverzorging hulp en ondersteuning. Wanneer u het overlijden bij ons meldt komen wij meteen naar de overledene toe, 24 uur per dag. Wij gaan dan samen met u om de tafel zitten om de mogelijkheden van een begrafenis in Emmen te bespreken.

We nemen alle belangrijke beslissingen met u door en nemen keuzes die passen bij uw wensen, en die van uw dierbare. Zo komen onder andere de mogelijkheden voor het opbaren voorbij. Dit kan namelijk in veel gevallen ook thuis in Emmen, waardoor u in een vertrouwde omgeving in alle rust afscheid kunt nemen. Er zijn ook erg veel opties voor de begrafenis zelf. Wij kennen alle mogelijkheden en helpen u met het nemen van beslissingen om uw dierbare op de mooiste manier herdenken.

begrafenis emmen begraafplaats

De begrafenis in Emmen

Bij overlijden moet er de keuze gemaakt worden tussen begraven of cremeren. Wanneer er gekozen wordt voor een begrafenis bestaan er drie verschillende mogelijkheden: begraven op een begraafplaats van de gemeente, een bijzondere begraafplaats van een uitvaartvereniging of parochie of begraven op een natuurbegraafplaats. U staat altijd vrij om te kiezen voor de locatie van de begrafenis. U bent dus niet gebonden aan een begraafplaats in Emmen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Een mooie herinnering

De periode tussen het overlijden van uw dierbare en de begrafenis zelf is een heel emotionele tijd. Toch vormen deze gebeurtenissen de laatste herinnering die u heeft aan uw dierbare. Veel mensen kiezen er daarom voor om een rouwfotograaf in te huren om de begrafenis op foto of video vast te laten leggen. Zo kan er op een rustiger moment teruggekeken worden op het afscheid.

Ook wanneer familie of vrienden niet de mogelijkheid hebben om naar de begrafenis te komen, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland wonen, kan het fijn zijn om het afscheid vast te leggen. UGNA Uitvaartverzorging heeft contact met de beste rouwfotografen in Emmen. Deze leggen de begrafenis op beeld vast, maar blijven zelf op de achtergrond.

Overlijden melden

Wilt u een overlijden melden? Bel dan met UGNA Uitvaartverzorging op 0800-0242526. Hier zijn wij 24 uur per dag te bereiken. Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Passende en persoonlijke uitvaart regelen

Een uitvaart moet natuurlijk passend en persoonlijk zijn. Wij kunnen een uitvaart op veel locaties voor u regelen, in een kerk uiteraard, maar bijvoorbeeld ook op een boot, in de kroeg, in een winkel of op een sportlocatie. Wij regelen alles rondom de uitvaart voor u; van rouwkaarten tot grafsteen en eventueel assieraden.

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een begrafenis in Emmen door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0524-515899, maar u kunt ook een mail sturen naar info@ugna.nl. Samen regelen wij een passende begrafenis voor uw dierbare in Emmen.

begrafenis in emmen