Begraafplaats Westerbork

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Een uitvaart regelen op begraafplaats Westerbork

Het overlijden van een dierbare is een verdrietige en heftige periode, zeker wanneer u ook degene bent die de uitvaart van uw dierbare gaat regelen. Bij UGNA helpen wij u graag om voor uw dierbare een persoonlijk en waardig afscheid te regelen. Wilt u bijvoorbeeld graag dat uw dierbare wordt begraven op begraafplaats Westerbork in Drenthe? Dit regelt u dan niet met de begraafplaats zelf, maar via een uitvaartonderneming zoals UGNA.

Begraafplaats Westerbork

De overledene hoeft niet perse begraven te worden in de gemeente waar deze is geboren of overleden. U bent vrij om iedere begraafplaats in Nederland te kiezen, dus ook begraafplaats Westerbork. Begraafplaats Westerbork is gelegen in de gemeente Midden – Drenthe. Bij deze begraafplaats heeft u de keuze uit een graf, een urnengraf, bijzetting in een urnennis of uitstrooiing van de as. De begraafplaats bestaat uit een oud gedeelte met 1129 graven en een nieuw gedeelte met 802 graven. Wanneer u uw dierbare een mooie uitvaart wilt geven op deze begraafplaats, dan hoeft u dit niet zelf te regelen. Uitvaartverzorger UGNA zorgt dat een plek wordt gereserveerd op begraafplaats Westerbork en helpt u met het verzorgen van een persoonlijk en waardig afscheid voor uw dierbare.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA begraafplaats westerbork

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

UGNA 24 uur per dag bereikbaar

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden. In ons stappenplan bij overlijden leggen wij precies uit wat u moet doen wanneer uw dierbare is overleden. U kunt het overlijden altijd melden via telefoonnummer 0800-0242526, ook als uw dierbare ‘s nachts is overleden. Na de melding komen wij direct naar de overledene toe voor de eerste verzorging. Daarna voeren we een rouwgesprek met u en beginnen we met de voorbereiding van de uitvaart. Wilt u graag dat de overledene wordt begraven op begraafplaats Westerbork? Geef dit aan ons door, dan zorgen wij dat dit geregeld wordt. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken. Wij zorgen dat alles perfect geregeld is en dat u op een mooie manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact opnemen met UGNA uitvaartverzorging

Wilt u graag meer informatie over het regelen van een uitvaart op begraafplaats Westerbork? Of wilt u meer weten over de service van UGNA uitvaartverzorging? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het online formulier op onze website kunt u eenvoudig uw bericht of verzoek aan ons achterlaten. Wilt u een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0800-0242526. UGNA uitvaartverzorging zorgt voor een waardig en persoonlijk afscheid van uw dierbare op begraafplaats Westerbork.

Keurmerk SKU