Begraafplaats Hoogeveen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Regel een passend afscheid met UGNA Uitvaartverzorging

Gaat u een uitvaart regelen in de buurt van Hoogeveen, bijvoorbeeld op een begraafplaats in Hoogeveen? Dan bent u bij UGNA aan het juiste adres. Wij helpen u met het organiseren van een mooie en bijzondere uitvaart voor uw dierbare. Wilt u hier graag meer informatie over? Lees dan ons stappenplan bij overlijden

Een begraafplaats in Hoogeveen

Het regelen van een uitvaart is voor veel mensen een emotionele aangelegenheid. Gelukkig helpt UGNA uitvaartverzorging u van begin tot eind tijdens dit proces, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het laatste afscheid van een dierbare is voor veel mensen een moeilijk moment. Het zijn de laatste herinneringen die u heeft aan die persoon. Daarom wilt u natuurlijk een persoonlijke, waardige en mooie uitvaart regelen die past bij de overledene.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA begraafplaats hoogeveen

Wilt u bijvoorbeeld dat uw dierbare begraven wordt op een begraafplaats in Hoogeveen? Dat regelt u dan niet met de begraafplaats zelf maar via een uitvaartondernemer zoals UGNA uitvaartverzorging. Er zijn verschillende begraafplaatsen in de gemeente Hoogeveen. UGNA uitvaartverzorging helpt u graag met het selecteren van de meest geschikte begraafplaats en is op de hoogte van alle voorschriften die gelden op de verschillende begraafplaatsen in Hoogeveen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Dag en nacht bereikbaar

Wanneer u een overlijden bij ons meldt via het nummer 0800-0242526 komen wij direct naar de overledene toe en voeren met u een rouwgesprek waarin we samen de uitvaart voorbereiden. Vervolgens regelen we in de periode daarna samen alle details die belangrijk zijn voor de uitvaart. Wij zorgen dat de uitvaart perfect verloopt, dat uw wensen tot in de puntjes worden uitgevoerd en dat u een mooie herinnering mee zult dragen aan de dag van het afscheid.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact met UGNA uitvaartverzorging

Heeft u nog vragen over het regelen van een uitvaart op een begraafplaats bij Hoogeveen? Neem dan gerust contact met ons op. Via het online formulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht aan ons achterlaten. Wilt u een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op het nummer 0800-0242526. UGNA uitvaartverzorging helpt u met een mooi en waardig afscheid op een begraafplaats in Hoogeveen.

Keurmerk SKU