Begraafplaats Hardenberg

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Zo regelt u een uitvaart op een begraafplaats in Hardenberg

U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar op een dag kan het zomaar gebeuren dat u te maken krijgen met het overlijden van een van uw dierbaren. Dan staat u plotseling voor de lastige taak om binnen afzienbare tijd de uitvaart te regelen van uw dierbare. Wilt u uw dierbare graag begraven op een begraafplaats in Hardenberg? Dat kan uiteraard. Als u contact opneemt met UGNA uitvaartverzorging regelen wij een mooie uitvaart op een begraafplaats in Hardenberg. Helemaal naar uw wensen uiteraard. Om uzelf goed voor te bereiden, adviseren wij u om het stappenplan bij overlijden vooraf door te nemen.

Begraafplaats in Hardenberg

Om het u iets eenvoudiger te maken bij het voorbereiden op de uitvaart van uw dierbare op een begraafplaats in Hardenberg hebben wij bovenstaand stappenplan samengesteld. Dat is om u bij te staan en overzicht te bieden in een zeer emotionele tijd. En omdat u bij het definitieve afscheid natuurlijk liever niets aan het toeval overlaat, helpt UGNA uitvaartverzorging u met dit stappenplan graag van begin tot eind door dit proces. Hiermee mist u geen detail om een persoonlijke, waardige en mooie uitvaart te regelen voor de overledene. Wilt u dus uw dierbare een laatste rustplaats geven op een begraafplaats in Hardenberg? Dan hoeft u dat zeker niet zelf te organiseren. Geef hiervoor uw wensen door door aan uw uitvaartbegeleider van UGNA. Dan zorgen wij ervoor dat er een plek wordt gereserveerd op de begraafplaats in Hardenberg van uw keuze.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA begraafplaats Hardenberg

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

UGNA bij overlijden dag en nacht bereikbaar

Bij UGNA zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van een overlijden. Is uw dierbare in de nacht overleden? Dan is het dus niet nodig om te wachten met bellen tot de volgende ochtend. U kunt het overlijden melden via telefoonnummer 0800-0242526. Na uw melding komen wij direct naar de overledene toe voor de eerste verzorging. Aansluitend voeren we met u een rouwgesprek om de uitvaart op de begraafplaats in Hardenberg voor te bereiden. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken. Wij zorgen er dan voor dat in de periode voor het definitieve afscheid alles perfect verzorgd is.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Direct contact met UGNA uitvaartverzorging

Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart op een begraafplaats Hardenberg? Of wilt u meer weten over het stappenplan bij overlijden? Neem dan gerust contact met ons op. Via het online formulier op onze website kunt u eenvoudig uw bericht of verzoek aan ons achterlaten. Wilt u een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0800-0242526. UGNA uitvaartverzorging begeleidt u met het regelen van een persoonlijk afscheid van uw dierbare op een begraafplaats in Hardenberg.

Keurmerk SKU