Begraafplaats Coevorden

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Zo regelt u een uitvaart op een begraafplaats in Coevorden

Helaas krijgt bijna iedereen in zijn of haar leven wel eens te maken met het overlijden van een dierbare. Wilt u uw dierbare graag begraven op een begraafplaats in Coevorden? Deze uitvaart regelt u dan niet met de begraafplaats zelf. Het regelen van een uitvaart op een begraafplaats in Coevorden loopt altijd via een uitvaartondernemer. Wanneer een van uw dierbaren komt te overlijden kunt u contact opnemen met UGNA uitvaartverzorging. Wij regelen een mooie uitvaart van begin tot eind.

Begraafplaatsen in Coevorden

In Nederland is iedereen helemaal vrij in de keuze voor een begraafplaats. Ook hoeft de begrafenis niet in de woonplaats van de overledene plaats te vinden. In de gemeente Coevorden bevinden zich acht algemene begraafplaatsen, namelijk in Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Geesbrug, Oosterhesselen, Sleen en Zweelo. Bij een overlijden in de gemeente Coevorden kunt u contact opnemen met UGNA uitvaartverzorging. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en komen direct naar u toe om de uitvaart voor u te regelen.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA begraafplaats coevorden

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Een uitvaart op een begraafplaats in Coevorden

Wanneer u samen met UGNA uitvaartverzorging heeft geregeld dat uw dierbare begraven wordt op een begraafplaats in Coevorden, dan is de volgende stap het kiezen van het soort graf. Er zijn verschillende mogelijkheden op een begraafplaats in Coevorden:

Een graf

Graven zijn bestemd om één persoon en één asbus in te begraven. Door de kiezen voor een dubbelgraf heeft u de mogelijkheid om twee personen naast elkaar te begraven. Op een begraafplaats in Coevorden wordt altijd enkellaags begraven.

Een urnengraf

Een urnengraf is een graf waarin twee asbussen naast elkaar begraven kunnen worden, of de as van twee overledenen kan er in worden uitgestrooid. Een urnengraf is dus veel kleiner dan een traditioneel graf.

Urnenmuur

Een andere optie is om de urn te plaatsen in een urnenmuur. Dit is een muur met nissen er in, in zo’n nis is plaats voor twee asbussen. Boven de nis kan ook een gedenkteken worden aangebracht. Ook kunt u een bloemenhouder met vaas laten aanbrengen.

Strooiveld

Op een begraafplaats in Coevorden bevinden zich ook altijd verschillende strooiveldjes voor het verstrooien van as. Op de dag van het verstrooien mogen er ook losse bloemen op het veldje worden gelegd.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

UGNA uitvaartverzorging verzorgt een persoonlijke uitvaart

Wilt u graag meer informatie over het regelen van een uitvaart op een begraafplaats in Coevorden? Neem dan gerust contact op met UGNA Uitvaartverzorging. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op het nummer: 0800-0242526 of laat uw bericht achter via het contactformulier hier op de site, u krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Een uitvaart op een begraafplaats in Coevorden regelt u met UGNA uitvaartverzorging.

Keurmerk SKU