Uitvaart op begraafplaats in Borger

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Zo regelt u een uitvaart op een begraafplaats in Borger

Het is onvermijdelijk dat we allemaal een aantal keren in ons leven te maken krijgen met het overlijden van een dierbare. Ook onvermijdelijk is dat u in die verdrietige periode veel moeten regelen, waaronder de uitvaart van uw dierbare. Wilt u uw dierbare graag begraven op een begraafplaats in Borger? Dat kan natuurlijk. Neem daarvoor dan contact op met UGNA uitvaartverzorging. Wij regelen een mooie uitvaart op een begraafplaats in Borger, zoals u dat wenst. Ter voorbereiding hierop is het raadzaam om het stappenplan bij overlijden vooraf door te nemen.

Begraafplaats in Borger

Om u goed voor te bereiden op de uitvaart van uw dierbare op de begraafplaats in Borger hebben wij speciaal bovenstaand stappenplan voor u samengesteld. Dat hebben wij gedaan, omdat het in een zeer emotionele tijd voor iedereen moeilijk is om het overzicht goed te bewaren. En omdat u bij het definitieve afscheid liever niets aan het toeval overlaat, helpt UGNA uitvaartverzorging u graag van begin tot eind door dit proces. Zo kunt u een persoonlijke, waardige en mooie uitvaart regelen voor de overledene. Dus als u bijvoorbeeld wil dat uw dierbare begraven wordt op de begraafplaats in Borger. Dan hoeft u dat zeker niet zelf te regelen. U kunt uw wensen kenbaar maken aan uw uitvaartbegeleider van UGNA die er vervolgens voor zorgt dat er een plek gereserveerd wordt op de begraafplaats in Borger of op een begraafplaats in de buurt van Borger.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA begraafplaats borger

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

UGNA bij overlijden dag en nacht bereikbaar

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden. Is uw dierbare ‘s nachts overleden? Dan hoeft u dus niet te wachten met bellen tot de volgende ochtend. U kunt een overlijden melden via 0800-0242526. Wij komen dan komen dan wij direct naar de overledene toe voor de eerste verzorging. Daarna voeren we met u een rouwgesprek om de uitvaart op de begraafplaats in Borger voor te bereiden. U geeft tijdens dit gesprek al uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat in de periode voor het echte afscheid alles tot in de puntjes geregeld.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact met UGNA uitvaartverzorging

Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart op een begraafplaats Borger of omgeving? Of heeft u vragen over het stappenplan bij overlijden? Neem dan gerust contact met ons op. Via het online formulier op onze website kunt u eenvoudig uw bericht of verzoek aan ons achterlaten. Wilt u een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0800-0242526. UGNA uitvaartverzorging begeleidt u met het regelen van een mooi afscheid van uw dierbare op een begraafplaats in Borger.

Keurmerk SKU