Assieraden bestellen

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Bestel uw assieraden online bij UGNA Uitvaartverzorging

Online persoonlijk assieraad kopen

UGNA Uitvaartverzorging verzorgt voor u een mooie en persoonlijke crematie van uw dierbare die helemaal op wensen is afgestemd. Wij helpen en ondersteunen u in deze moeilijke periode. Dat geldt ook voor de periode na de crematie. In de dertig dagen bezinningsperiode die wettelijk verplicht is, kunt u uitgebreid nadenken over de bestemming die de as van uw dierbare krijgt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi sieraad? Bij UGNA Uitvaartverzorging kunt u persoonlijke assieraden kopen. Wij hebben een ruime keuze prachtige assieraden waarmee u uw dierbare altijd dichtbij draagt. U kunt de assieraden online bij ons bestellen.

Met een assieraad uw dierbare altijd bij u

In een assieraad kunt u een kleine hoeveelheid as van uw dierbare bewaren. Met een assieraad is uw dierbare altijd bij u. Bij veel sieraden kunt u de as er zelf in doen.

Bij andere sieraden doet de edelsmid of glasblazer de as erin. En in sommige gevallen is de as onopvallend in het assieraad verwerkt, zodat niemand ziet dat de as erin zit. Het is dan uw persoonlijke herinnering die u wel of niet met de wereld wilt delen. U heeft dan deze keuzemogelijkheid.

assieraad bestellen

Verwerken van de as in het sieraad

Als u bij UGNA een assieraad bestelt en deze wilt laten vullen, hebben wij een kleine hoeveelheid as nodig. De edelsmid of glasblazer kan de as dan verwerken in het door u gewenste sieraad. Wij vertellen u hoe u de as bij ons kunt bezorgen, zodra u een assieraad bij ons bestelt.

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Online assieraad kopen

In de webshop van UGNA Uitvaartverzorging op deze website ziet u een overzicht van ons zeer ruime assortiment assieraden. U kunt uw assieraad hier uiteraard ook online bestellen.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA UItvaartverzorging via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag! Wij komen dan direct naar de overledene toe.

Contact met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het kopen en online bestellen van assieraden?

Neem dan gerust contact op met UGNA Uitvaartverzorging via 0524-515899, of stuur ons een e-mail via info@ugna.nl.

assieraden bestellen