Uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in de gemeente Coevorden

Wilt u verzekerd zijn van een mooie en goed verzorgde uitvaart voor uzelf of van uw dierbaren in Dalerpeel, Gemeente Coevorden? Dan is het voor u wellicht het overwegen waard om lid te worden van onze uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim. Onze vereniging staat ook wel bekend als begrafenisvereniging ‘De Laatste Eer’ Dalerpeel-Nieuwe Krim. In samenwerking met UGNA Uitvaartverzorging verzorgen wij de uitvaarten en afscheidsdiensten van onze leden in de gemeente Coevorden en omgeving. Hiermee heeft u altijd de garantie op een goed verzorgde uitvaart die geheel naar uw persoonlijke wensen verloopt.

Contact

Overlijden melden. Bel dan direct met UGNA Uitvaartverzorging 0800-0242526.

Dorpsstraat 20, 7753 TD Dalerpeel

Voor lidmaatschap en secretariaat:
Telefoon: 0524 57 23 74 of 06-24928721

wwachtmeester@online.nl

uitvaartvereniging met uitvaartzorg door ugna

Waarom lid worden van uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim?

Als Uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim is het ons doel om al onze leden een op maat gesneden uitvaart te bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Dat kunnen wij doen, omdat wij geen winstoogmerk hebben.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Bij een uitvaartvereniging geen premie, maar contributie

Onze uitvaartvereniging bestaat uit leden. En onze leden bieden wij de verzorging van een persoonlijke uitvaart op maat in Coevorden en omgeving naar uw persoonlijke wensen en/of die van uw dierbaren. Het voordeel van lid worden van een uitvaartvereniging is dat wij geen winstoogmerk hebben. Dat is een heel ander uitgangspunt dan waarmee een uitvaartverzekeraar werkt. Daarom betaalt u bij ons dan ook geen verzekeringspremie, maar ‘gewoon’ contributie. Uit die contributie betaalt onze uitvaartvereniging straks een deel van uw uitvaart of afscheidsdienst. Het is dan ook aanzienlijk voordeliger om lid te worden van een uitvaartvereniging, omdat de contributie aanzienlijk lager is dan de kosten die u betaalt voor de premie bij een uitvaartverzekeraar die wel winstoogmerk heeft. De kosten voor onze uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim zijn met name lager doordat wij werken met zeer betrokken vrijwilligers en medewerkers van UGNA.

Een kijkje bij Uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen lidmaatschap Uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim

Zoals reeds aangegeven, bent u als lid van Uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim in de regio Coevorden veel voordeliger uit dan wanneer u een uitvaartverzekering afsluit bij een commerciële uitvaartverzekeraar. U kunt als lid gebruikmaken van de aula’s in omliggende plaatsen als De Krim, Coevorden en Dalen. Zo kunt u altijd rekenen op een intieme en persoonlijke afscheidsdienst. De uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen met onze uitvaartvereniging

Wilt u in Dalerpeel, Gemeente Coevorden ook lid worden van Uitvaartvereniging Dalerpeel-De Nieuwe Krim, wilt u een overlijden melden of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met de vereniging. U kunt daarvoor bellen met 0524 57 23 74. Of stuur een e-mail naar wwachtmeester@online.nl. Als lid van Dalerpeel-De Nieuwe Krim bent u in Coevorden en omgeving voor een persoonlijk verzorgde uitvaart voordeliger uit dan met een uitvaartverzekering.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg