Uitvaart Inspiratie dag | Zaterdag 9 september Goede Herder kerk Borger

Kom langs tijdens de Uitvaart inspiratie dag van UGNA uitvaartzorg

Op zaterdag 9 september organiseren wij een bijzondere dag vol inspiratie en informatie rondom uitvaarten. Deze speciale dag wordt georganiseerd door UGNA in samenwerking met de uitvaartverenigingen uit de regio, waaronder de uitvaartverenigingen Borger, Odoorn, Valthermond, Gieten en Gasselte. Samen brengen we de voordelen van een lidmaatschap onder uw aandacht.

 De Uitvaart Inspiratie dag vindt plaats in en om de Goede Herder kerk van Borger. Hier kunt u zich laten inspireren door diverse bedrijven en organisaties uit de uitvaartbranche die hun expertise en diensten presenteren. Of u nu op zoek bent naar ideeën voor een persoonlijke uitvaartceremonie, informatie over duurzame uitvaartmogelijkheden of advies over nalatenschapsplanning, u vindt het allemaal op deze dag.

De Uitvaart Inspiratie dag is interactief van opzet. U krijgt de gelegenheid om in gesprek te gaan met professionals uit de uitvaartbranche, vragen te stellen en uw wensen te bespreken. U kunt zich laten informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de uitvaartwereld, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken voor uzelf of uw dierbaren.

Houd onze website in de gaten voor verdere informatie over het programma en de deelnemende bedrijven en organisaties. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op zaterdag 9 september op de Uitvaart Inspiratie dag in Borger. Een dag die u helpt om op een persoonlijke en passende wijze invulling te geven aan een afscheid, maar vooral ook om kennis te maken met de uitvaartverenigingen.

Datum: zaterdag 9 september
Tijden: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Goede Herder kerk Borger