Begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst

 • Meer dan 85 jaar expertise
 • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
 • Met iedere verzekering welkom
 • Keurmerk Uitvaartzorg
 • Klanttevredenheid 9,3
 • Vriendelijke tarieven

Uitvaartverzorger in gemeente De Wolden

Als u in gemeente De Wolden na uw overlijden verzekerd wilt zijn van goede verzorging en een uitvaart zoals u die graag voor ogen hebt, dan is het verstandig om lid te worden van
Begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst. Als lid van onze uitvaartvereniging maakt u op een zeer voordelige manier gebruik van dezelfde diensten bij een uitvaart als met een uitvaartverzekering bij een commerciële uitvaartonderneming. Voor uitvaarten voor onze leden werken wij samen met UGNA Uitvaartverzorging. U leest er op deze pagina meer over.

Contact

Overlijden melden. Bel dan direct met UGNA Uitvaartverzorging 0800-0242526.

Voor lidmaatschap en secretariaat:
Telefoon: R.I.P. de Wijk – IJhorst: 0522 – 82 03 77
Post: Dorpsstraat 75, 7957 AT De Wijk

ripdewijk@kpnmail.nl

uitvaartvereniging met uitvaartzorg door ugna

Waarom lid worden van Begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst?

Waarom is het als inwoner van De Wolden en Staphorst voordelig om lid te worden van Begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst? Het is onze doelstelling om op waardige en respectvolle wijze de uitvaarten van onze leden te verzorgen. Als vereniging hebben wij geen winstoogmerk; wij zijn namelijk een natura uitvaartvereniging. Dat houdt in dat wij in geval van overlijden van één van onze leden op professionele wijze de uitvaart in De Wolden laten verzorgen. Na overlijden wordt dus geen geld uitgekeerd om de uitvaart te betalen, maar worden de benodigde diensten in natura beschikbaar gesteld. UGNA verzorgt namens de vereniging de gehele uitvaart.

Overlijden melden?

Wilt u een overlijden melden? Bel dan direct met UGNA Uitvaartzorg via 0800-0242526. Dat kan 24 uur per dag!

Geen premie, wel contributie

Als begrafenisvereniging hebben wij leden voor wie wij een persoonlijke uitvaart in De Wolden, Staphorst en omgeving verzorgen. Dat doen wij geheel naar uw persoonlijke wensen en/of die van uw nabestaanden. Het voordeel van een lidmaatschap bij onze begrafenisvereniging is dat wij geen winst willen maken. Die werkwijze verschilt nogal van de werkwijze van commerciële uitvaartverzekeraars. Bij ons betaalt u dan ook geen premie voor een verzekering, maar contributie voor uw lidmaatschap. Die contributie gebruiken wij voor het bekostigen van een deel van uw uitvaart. De kosten voor lidmaatschap bij onze begrafenisvereniging zijn aanzienlijk minder dan wat u zou betalen voor de premie bij een uitvaartverzekeraar.

Een kijkje bij Uitvaartvereniging De Wijk-IJhorst

Uitvaart regelen door Uitvaartverzorging UGNA

Hartverwarmende reacties

 • Bedankt voor de warme professionele hulp gedurende een moeilijke periode.
  Door UGNA zijn vele zorgen weg genomen en hebben wij een passend afscheid kunnen nemen van onze (schoon-) moeder.

  Dennis & Myrthe

Voordelen lidmaatschap Begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst

U bent dus als lid van begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst in gemeente De Wolden en Staphorst aanzienlijk voordeliger uit dan wanneer u een uitvaartverzekering afsluit bij een uitvaartverzekeraar met winstoogmerk. Als lid heeft u recht op het pakket aan diensten welke in natura beschikbaar wordt gesteld. De uitvaartverzorger kan u meer vertellen over een aula in de omgeving of locatie voor opbaring. Hiermee is een intiem en persoonlijk afscheid altijd gegarandeerd.

Contact opnemen met onze begrafenisvereniging

Wilt u in De Wolden of Staphorst ook lid worden van Begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst, wilt u een overlijden melden of heeft u administratieve vragen? Neem dan contact op met de begrafenisvereniging. Daarvoor kunt u bellen met 0522 82 03 77. Of stuur een e-mail naar ripdewijk@kpnmail.nl. Als lid van Begrafenisvereniging De Wijk-IJhorst bent u in De Wolden en omgeving voor een persoonlijke uitvaart veel voordeliger uit dan met een uitvaartverzekering.

Uitvaartzorg Borger met UGNA Uitvaartzorg