ALBO

  • Meer dan 85 jaar expertise
  • 30+ aangesloten uitvaartverenigingen
  • Met iedere verzekering welkom
  • Keurmerk Uitvaartzorg
  • Klanttevredenheid 9,3
  • Vriendelijke tarieven

Bijna 100 jaar ervaring

Albo Beton, onderdeel van Omko, maakt werk van uw maatwerk. Al bijna 100 jaar kenmerkt Omko zich door haar aandacht voor klantwensen. Een luisterend oor, deskundig advies en een scherp oog voor detail. Omko verzorgt zowel de bijzaken als de essentiële voorwaarden. Zoals u het wilt.

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht spelen daarbij vanzelfsprekend een belangrijke rol. Een snelle inzetbaarheid, een ruim assortiment en goed advies zijn echter minstens zo belangrijk.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Albo Beton draagt de hoge kwaliteitsstandaarden van het moederbedrijf uit met een breed assortiment grafkelders. Wij werken met een modulair systeem, waardoor wij aan bijna alle wensen en eisen kunnen voldoen. Van grafkelders voor enkele begravingen tot etagegraven. Zoals u van Omko mag verwachten leveren wij snel, efficiënt en flexibel de meest uiteenlopende modellen door geheel Nederland. Op zowel individueel verzoek als op projectbasis.

Inrichting van begraafplaatsen

Een unieke dienstverlening van Omko is de inrichting van begraafplaatsen. Begeleid door ervaren architecten, landschapsarchitecten en conceptontwikkelaars bieden wij een zeer speciale mogelijkheid om een begraafplaats geheel naar wens in te richten. Neemt u eens contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Alles in eigen beheer: van concept, tot product, tot plaatsing

Eigen werkplaats

Al onze kelders ontwikkelen, bouwen en produceren we geheel in eigen beheer in onze eigen betonfabriek in Emmen. Diverse duurzame bekistingen maken het mogelijk om snel en accuraat te voldoen aan uw wensen.

Gegarandeerde duurzaamheid

Albo Beton verwerkt hoogwaardig verdicht beton in haar kelders voor een gegarandeerde duurzaamheid en soliditeit. Wij bouwen onze kelders op een industriële wijze met ambachtelijke aandacht. Onze vaklieden begeleiden de bouw van concept tot afgewerkt eindproduct. Dat lijkt misschien een detail, maar die persoonlijke aandacht en betrokkenheid maakt dat al onze kelders tot in de puntjes verzorgd zijn. Zoals Omko vindt dat het hoort.

Flexibele afwerking

Maar Omko biedt meer. Door onze werkwijze kunnen wij bijvoorbeeld een flexibele maatvoering leveren. Ook de afwerking van de kelder biedt u een royale keuzevrijheid: van gewit tot betegeld. Ten slotte zorgen onze eigen stelploegen dat de kelder perfect geplaatst wordt. Onze medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Contact met UGNA Uitvaartverzorging

Wilt u meer weten over het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart door UGNA Uitvaartverzorging?

Neem dan gerust contact met ons op via 0524 – 51 58 99, of stuur een e-mail naar info@ugna.nl. Wij vertellen u graag hoe wij samen met u een passende uitvaart regelen in geval van het overlijden van een dierbare.